معرفی عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان ۲ درصد پژوهشگران برتر دنیا

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۵۳۵۷ اخبار ستادی
دکتر محمد مسینائی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی معدن دانشگاه در لیست دو درصد دانشمندان برتر دنیا در سال ۲۰۲۳ قرار گرفت.
معرفی عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان ۲ درصد پژوهشگران برتر دنیا

به گزارش روابط عمومی  و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طبق فهرست داده های منتشر شده پایگاه استنادی اسکوپوس با همکاری مؤسسه الزویر ویرایش 6 منتشر شده در اکتبر 2023 ، دکتر محمد مسینائی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی معدن دانشگاه بیرجند در لیست پژوهشگران دو درصد برتر دنیا در سال 2023 قرار گرفت.
بر اساس رتبه بندی که در اکتبر ۲۰۲۳ در پایگاه علمی Elsevier منتشر گردیده است، ۲۱۴۱ دانشمند ایرانی در زمره دانشمندان برتر دنیا در ۲۲ رشته علمی و ۱۷۶ زیر رشته از تمامی دانشگاه‌های جهان قرار گرفتند. تعداد استنادات به تولیدات علمی محققان، تعداد استنادات بدون خود استنادی و شاخص “اچ” پژوهشگران برخی از ملاک‌های ارزیابی دانشمندان ۲ درصد بوده است.
علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات کامل پژوهشگران 2% برتر می توانند به آدرس زیر مراجعه نمایند.

کسب این موفقیت ارزشمند را خدمت جامعه دانشگاهی، به ویژه جنابعالی، اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.