کمیته دانشگاهیان کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید خراسان جنوبی تشکیل جلسه داد

کمیته دانشگاهیان کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید خراسان جنوبی تشکیل جلسه داد جدید

جلسه کمیته دانشگاهیان کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید خراسان جنوبی، روز یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ با حضور سردار یوسفی، دبیر اجرایی کنگره، دکتر لامعی، رئیس کمیته دانشگاهیان و دیگر اعضای کمیته در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.

کسب عنوان جوان برتر کشور، حاصل بیست سال تلاش در حوزه ادبیات است
در مصاحبه با جوان برتر کشور، بیان شد:

کسب عنوان جوان برتر کشور، حاصل بیست سال تلاش در حوزه ادبیات است

نگارسادات معصوم زاده، دانشجوی مقطع دکتری زبان و ادبیات فارسی (گرایش ادبیات غنایی) دانشگاه که در بخش ادبیات و شعر جشنواره ملی جوانان برتر ایران زمین حائز رتبه اول شد، در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه به تلاشهای خود برای کسب این عنوان اشاره کرد و بیان داشت: حاصل سالها تلاشم تا به امروز برگزیدگی در بیش از بیست جشنواره بین المللی، ملی و استانی در زمینه شعر و یادداشت و ویراستاری بیش از بیست عنوان کتاب  و ... بوده است.

کسب عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی سال ۱۴۰۱
در مصاحبه با مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه مطرح شد:

کسب عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی سال ۱۴۰۱

دکتر علی ثقه الاسلامی، مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه پس از کسب عنوان برتر دانشگاه بیرجند در  حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی در مصاحبه‌ اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه به اهم فعالیتهای این مدیریت و مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی پرداخت.

ادامه مطلب
برگزاری سلسله جلسات هماهنگی برنامه‌های مشترک مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی

سلسله جلسات هماهنگی برنامه‌های مشترک مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی در تاریخ‌های ۵ و ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.

برنامه‌های اجرا شده و در دست اقدام در فضای سبز دانشگاه
در مصاحبه با مشاور و ناظر فضای سبز دانشگاه اعلام شد:

برنامه‌های اجرا شده و در دست اقدام در فضای سبز دانشگاه

مهندس صفایی، مشاور و ناظر فضای سبز دانشگاه در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی واطلاع‌رسانی دانشگاه به اقدامات اجرا شده شش ماهه گذشته و در دست اقدام در مجموعه فضای سبز دانشگاه اشاره کرد.

ادامه مطلب
مقاله دانشجوی کارشناس ارشد رشته بیومکانیک ورزشی به عنوان مقاله برتر چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی انتخاب شد

مقاله، شقایق زیوری کارشناس ارشد رشته بیومکانیک ورزشی با راهنمایی آقای دکتر محمد یوسفی و آقای دکتر سیدعباس فرجاد پزشک ؛ اساتید بیومکانیک ورزشی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بیرجند و آقای Dr.Teddy Caderby؛ استاد دانشگاه reunion فرانسه، در چهاردهمین همایش بین المللی علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.

برگزاری کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان

کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، در روز یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲، با سخنرانی آقای عبدالهی، رئیس گروه حسابرسی مالیاتی توسط زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی در محل سالن کنفرانس ساختمان مانا ۲ دانشگاه بیرجند برگزار شد.

مراسم تجلیل از مقام شامخ شهدا و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و امامین انقلاب
به مناسبت روز ملی شهید انجام شد؛

مراسم تجلیل از مقام شامخ شهدا و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و امامین انقلاب

همزمان با ۲۲ اسفند روز ملی شهید، مزار شهید گمنام دانشگاه بیرجند با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی، کارمندان، دانشجویان، مدیران و مسئولان عطرافشانی و گلباران شد.

آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی رویش برگزار شد

آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی رویش ۱۴۰۲به همت شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با حضور اعضای هیأت رئیسه و دانشجویان روز دوشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در تالار فرهنگ برگزار شد.

دیدار خیر و حامی آموزش عالی با رئیس دانشگاه بیرجند

آقای حاج علی اکبر فلاحی، خیر و حامی نیک اندیش دانشگاه بیرجند روز شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ با حضور در پردیس دانشگاه، ضمن بازدید از پروژه‌های خوابگاهی متأهلین با دکتر لامعی، رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دیدار و گفتگو کرد.

ادامه مطلب
مقاله دانشجوی دانشکده علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی انتخاب شد

مقاله مشترک، سحر باقرین، دانشجوی ترم دوم مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی با راهنمایی دکتر مرضیه ثاقب‌جو، استاد فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی، در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.