تولید صنعتی ماشین‌های گلچین زعفران در دانشگاه بیرجند

۲۹ تیر ۱۴۰۲ | ۲۲:۱۰ کد : ۲۴۶۸۶ اخبار برگزیده
دکتر امیرحسن اسعدیان، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند با تولید انبوه و عرضه ماشین‌های گلچین زعفران اقدامی مهم در برداشت این محصول استراتژیک برداشت. بیش از نود درصد زعفران دنیا در ایران تولید می‌شود که متاسفانه عمده برداشت زعفران با نیروی کارگری صورت می‌گیرد که این موضوع مشکلات زیادی را در ارائه زعفران به بازار بین‌المللی همراه دارد.
تولید صنعتی ماشین‌های گلچین زعفران در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، ماشین‌های گلچین زعفران توسط دکتر امیرحسن اسعدیان، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند و مدیر عامل شرکت خلاق کیان فناور فردای شرق ساخته شد.
این ماشین‌ها به‌صورت صنعتی در دو مدل کوله پشتی و ارابه عرضه شده است. مدل ارابه جهت برداشت گل‌های زعفران در کاشت ردیفی کاربرد دارد و مدل کوله پشتی می‌تواند در برداشت محصول تمامی مزارع زعفران استفاده شود.
با بهینه‌سازی‌های صورت گرفته، مدل جدید این دستگاه نسبت به تولیدات سال‌های گذشته این شرکت سرعت و دقت بالاتری در برداشت زعفران دارد.

لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۳۱ تیر ۱۴۰۲