درخشش دانشجوی دانشگاه بیرجند در المپیاد جهانی ورزشی دانشجویان

۰۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۷ کد : ۲۴۹۲۵ اخبار برگزیده
دانشجوی دانشگاه بیرجند در مسابقات جهانی ورزش دانشجویان کشور روسیه مدال برنز مسابقات جودو را به دست آورد.
درخشش دانشجوی دانشگاه بیرجند در المپیاد جهانی ورزشی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مرضیه سبزکار دانشجوی مقطع کارشناسی دانشگاه در  المپیاد جهانی ورزشی دانشجویان در شهر یکاترینبورگ کشور روسیه به مدال برنز مسابقات جودو دست یافت. مدال طلا و برنز مسابقات جودو توسط دانشجویان روسیه و مدال برنز مشترک توسط دانشجوی کشور جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه بیرجند و دانشجویی از کشور کوبا کسب شد.
این مسابقات جهانی از 28 مرداد تا 9 شهریور 1402 در شهر یکاترینبورگ کشور روسیه با حضور دانشجویانی از دانشگاه‌های 38 کشور جهان از جمله 10دانشگاه از ایران در حال برگزاری می باشد.
همچنین دکتر نویدی نیا، رئیس گروه همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه خاطر نشان کرد؛ پنج دانشجو از دانشگاه بیرجند در رشته‌های تکواندو، جودو، تنیس روی میز و شنا به مسابقات روسیه اعزام شده‌اند.
همچنین شرکت جیکو دانه آفتاب بعنوان حامی ورزشکاران دانشگاه در این مسابقات بوده است.