کسب مقام دوم و سوم تیم کاراته دانشگاه بیرجند در مسابقات کاراته دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۲ کد : ۶۱۶۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
تیم کاراته دانشگاه بیرجند موفق به کسب دو مقام دومی و یک مقام سومی در مسابقات کاراته دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، پیمان رضایی اصل موفق به کسب مقام دوم در بخش کومیته در وزن 84+ کیلوگرم، امیرحسین مهربان موفق به کسب مقام دوم در بخش کاتا و ابراهیم محمدی موفق به کسب مقام سوم در بخش کومیته در وزن 60– کیلوگرم در مسابقات کاراته دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور شدند.
آقایان محمدعلی بخشی و امین برفی به عنوان مربی و سرپرست تیم کاراته دانشگاه در رقابت‌ها بودند.
مسابقات تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات  آموزش عالی منطقه ۹ کشور از 27 الی 29 آذر1398 با حضور 10 تیم به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد.
گفتنی است نفرات برتر این رقابت ها جواز حضور در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های کشور که تابستان آینده به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود را کسب کردند.