بازدید معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از غرفه دانشگاه بیرجند در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی

۲۸ آذر ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۰ کد : ۶۱۳۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم به همراه دکتر عبدالساده نیسی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری روز پنج‌شنبه ۲۸آذر ۱۳۹۸ از غرفه دانشگاه بیرجند در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم به همراه دکتر عبدالساده نیسی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری روز پنج‌شنبه 28آذر 1398 از غرفه دانشگاه بیرجند در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار بازدید کرد.
در این بازدید موضوع قراداد شرکت دانش بنیان کیان فناور فردای شرق که مشمول یارانه حمایتی نمایشگاه قرار گرفته است نیز از سوی دکتر برومند مورد تقدیر  قرار گرفت.
همچنین در این دیدار مساعدت‌های لازم جهت استفاده از صندوق نوآوری و شکوفایی از جانب دکتر برومند صورت پذیرفت.
شایان ذکر است؛ در خلال برنامه‌های نمایشگاه قرارداد فروش دستگاه گلچین گل زعفران به مبلغ 5 میلیارد ریال با بخش خصوصی منعقد گردید.
دستگاه برداشت گل زعفران برای اولین‌بار در کشور توسط دکتر امیرحسن اسعدیان عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در شرکت دانش بنیان کیان فناور فردای شرق اختراع شده است.

دانشگاه بیرجند در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار  با رونمایی از 28 ‏دستگاه و طرح پژوهشی در حوزه‌های مختلف حاضر شد.‏
این نمایشگاه از 26 لغایت 29 آذر 1398 در محل نمایشگاه‌های تهران دایر می‌باشد و دستاوردهای دانشگاه بیرجند در سالن 27 غرفه 11 به نمایش درآمده است.‏