برگزاری ششمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) در دانشگاه بیرجند

۲۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۶ کد : ۶۰۵۰ اخبار ستادی
ششمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) سوم بهمن ۱۳۹۸ در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، با توجه به پذیرش دانشجویان افغانستانی طی تفاهم نامه های امضاء شده با دانشگاه های کشور افغانستان و لزوم خدمات دهی بهتر به این دانشـجویان و دایر بودن رشته زبان و ادبیات فارسی از مقطع کارشناسی تا دکتری و حضور اعضای هیأت علمی متخصص با مرتبه دانشیار و استاد در این زمینه، ششمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) سوم بهمن 1398 در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.
شایان ذکر است؛ نام‌نویسی برای شرکت در ششمین دوره آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) از روز سه‌شنبه 26 آذر آغاز و در روز شنبه 7 دی 1398 پایان می‌پذیرد. لازم به تاکید است که نام‌نویسی منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org انجام می شود.