کسب مقام سوم مشترک دانشگاه بیرجند در مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۷ کد : ۵۹۸۸ اخبار ستادی
​​​​​​​دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام سوم مشترک  در مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، یاسمن دهقانیان ورزشکار تیم دانشگاه بیرجند در مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور موفق به کسب مقام سوم مشترک در بخش کومیته وزن ۶۸- کیلوگرم شد.
این مسابقات  از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۲ آذر ماه 1398 به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد.
یاسمن دهقانیان ، فائزه فاطمی ، فاطمه فیروزی نژادبه مربیگری و سرپرستی خانم ناهید کیخائی  اعضای تیم کاراته دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در مسابقات کاراته دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور می باشند.