برگزاری جلسه رابطین ورزشی دانشگاه بیرجند

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۳ کد : ۵۵۱۸ اخبار ستادی
جلسه رابطین ورزش کارکنان دانشگاه بیرجند با حضور دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی و رئیس کمیته ورزش کارکنان و دکتر سیده‌عذری میرکاظمی مدیرتربیت بدنی و فوق برنامه و دبیر کمیته ورزش کارکنان و جمعی از رابطین ورزش دانشگاه روز دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ در اتاق جلسات مدیریت فرهنگی برگزار شد.
برگزاری جلسه رابطین ورزشی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه رابطین ورزش کارکنان دانشگاه بیرجند با حضور دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی و رئیس کمیته ورزش کارکنان و دکتر سیده‌عذری میرکاظمی مدیرتربیت بدنی و فوق برنامه و دبیر کمیته ورزش کارکنان و جمعی از رابطین ورزش دانشگاه در اتاق جلسات مدیریت فرهنگی برگزار شد.
 بررسی چالش‌ها و مشکلات پیش روی ورزش کارکنان و تقدیر از رابطین فعال ورزش کارکنان در سال(1397‌) از مسائل مطرح شده در این جلسه بود.
همچنین در این جلسه از مریم باقری، سکینه راستگو، دکتر عباس خاشعی‌سیوکی، اسدا... مودی، سیداحمد موسوی و علی حیدری به عنوان رابطین فعال ورزشی دانشگاه در سال 97 تقدیر شد.