دیدار هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی و کارمندان پردیس مهندسی

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۵ کد : ۵۴۹۷ اخبار ستادی
هیأت رئیس دانشگاه بیرجند با اعضا هیأت علمی و کارمندان پردیس مهندسی روز یکشنبه ۳ آذر درمحل سالن جلسات مجازی پردیس مهندسی دیدار کردند.
دیدار هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی و کارمندان پردیس مهندسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دیدار هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی و کارمندان پردیس مهندسی با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه، دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری، دکتر محمدقادر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی و  دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری رئیس پردیس مهندسی و جمعی از اعضای هیأت علمی و کارمندان این پردیس  درمحل سالن جلسات مجازی برگزار شد.
دکتر ذوالفقاری در ابتدا ضمن خیرمقدم به دکتر خامسان و اعضای هیأت رئیسه، ابراز امیدواری کرد؛ با برگزاری این‌گونه جلسات و بیان دغدغه‌ها شاهد رفع مشکلات موجود باشیم.
در ادامه اعضای هیأت علمی پیرامون مسائل آموزشی، پژوهشی و اداری پیشنهادات و سوالات خود را مطرح کردند و درپایان جلسه دکتر خامسان و معاونان دانشگاه به پرسش‌های مطرح شده پاسخ دادند.