برگزاری ششمین جلسه کمیته پژوهش استان در دانشگاه بیرجند

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۷ کد : ۵۰۹۵ اخبار ستادی
ششمین جلسه کمیته پژوهش استان خراسان جنوبی امروز چهارشنبه ۸ آبان ماه ۹۸ با حضور تمای اعضاء در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
برگزاری ششمین جلسه کمیته پژوهش استان در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دبیر کمیته پژوهش استان، ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه، هدف از برگزاری جلسه را بررسی طرح‌های پژوهشی ارسال شده توسط دبیرخانه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری اعلام نمود.
در ادامه جلسه اکبری راد معاون دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خراسان جنوبی توضیحاتی در خصوص دستورالعمل ابلاغی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ارائه کرد.
در انتهای جلسه نیز حاضرین به بحث و بررسی طرح های ارسالی دستگاه اجرایی استان پرداختند.
همچنین در این جلسه مقرر گردید سامانه الکترونیکی کمیته پژوهش استان، طراحی و راه اندازی گردد.