برگزاری دو آزمون کشوری MSRT و استخدامی مشاغل عملیاتی آتش نشانی در دانشگاه بیرجند

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۶ کد : ۴۲۶۴ اخبار ستادی
دو آزمون کشوری MSRT و استخدامی مشاغل عملیاتی آتش نشانی جمه ۱۸ مرداد ۱۳۹۸در پردیس شوکت‌آباد دانشگاه بیرجند برگزار می شود.
برگزاری دو آزمون کشوری MSRT  و استخدامی مشاغل عملیاتی آتش نشانی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در آزمون زبان MSRT تعداد 118 داوطلب و در آزمون استخدامی تعداد 958 داوطلب همزمان با سراسر کشور به رقابت خواهند پرداخت.

آزمون MSRT یکی از آزمون های زبان خارجی است که متقاضیان تحصیل در خارج از کشور به صورت بورسیه باید در آن شرکت کنند. این آزمون به صورت دوره ای و معمولاً هر ماه یکبار در سطح کشور  توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود و ملاکی برای تعیین سطح زبان انگلیسی متقاضیان است.

آخرین ویرایش۱۵ مرداد ۱۳۹۸