درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان پسر

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۲ کد : ۴۲۵۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دانشجویان ورزش‌کار دانشگاه بیرجند در چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی خوش درخشیدند.
درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان پسر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این مسابقات تیم آمادگی جسمانی دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند با ترکیب محمد حسن پهلوان، علی کامکاری و جواد بهلولی و مربیگری سجاد سرزهی موفق به کسب مقام چهارم تیمی گردید.

در رشته آمادگی جسمانی ۳۹ تیم از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند که در پایان دانشگاه فنی‌و‌حرفه ای خراسان رضوی عنوان نخست را کسب کرد و تیم‌های دانشگاه شیراز و صنعتی شریف نیز عناوین دوم و سوم را به دست آوردند. دانشگاه‌های بیرجند، فرهنگیان کردستان و سیستان و بلوچستان هم در رده‌های چهارم تا ششم قرار گرفتند.

در این مسابقات تیم دارت دانشگاه بیرجند نیز توانست مقام ششم را کسب نماید.

اعضای تیم دارت دانشگاه بیرجند را حسین الله رسانی و مهدی ابراهیمی تشکیل دادند و علیرضا علیزاده مربی این تیم بود.

در مسابقات دارت 40 تیم از دانشگاه‌های سراسر کشور حضور داشتند.

در حاشیه مسابقات دارت حسین الله رسانی دانشجوی دانشگاه بیرجند به تیم ملی دارت دانشجویی کشور دعوت شد.

همچنین تیم فریزبی دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند با ترکیب علیرضا رضایی‌فر،جواد علیپور،محمد الیاسیان و مربیگری مهدی ریحانی موفق به کسب مقام سیزدهم این مسابقات گردید.

مسابقات فریزبی با شرکت ۳۸ تیم از دانشگاه های کشور برگزار شد.

دانشگاه بوعلی سینای همدان میزبان چهارمین المپیاد ورزشی دانشجویان بود.

همچنین تیم هندپلوی دانشگاه بیرجند با ترکیب مرتضی شربت دار، مهدی شیرعلی کلیشادی، بیژن هوشمندمقدم، جلیل رجبی پل‌بندی، سعید رسولی علی خواجه و مربیگری رامین رحمانپور در این مسابقات شرکت کرد.

سرپرستی کل کاروان دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند در این مسابقات بر عهده سیدمصطفی‌جلیلی بود.

آخرین ویرایش۱۳ مرداد ۱۳۹۸