به همت مدیریت طرح های عمرانی و در راستای زیباسازی دانشگاه؛

آغاز پروژه محوطه سازی دانشکده مهندسی

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۷ کد : ۴۲۵۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، ضمن اشاره به آغاز محوطه‌سازی جلو دانشکده مهندسی و اطراف آزمایشگاه برق و کامپیوتر از اواخر خرداد ماه، ابراز امیدواری کرد تا پایان آذر ۱۳۹۸ ، این پروژه به اتمام برسد.
آغاز پروژه محوطه سازی دانشکده مهندسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، ضمن اشاره به آغاز محوطه‌سازی جلو دانشکده مهندسی و اطراف آزمایشگاه برق و کامپیوتر از اواخر خرداد ماه، ابراز امیدواری کرد تا پایان آذر 1398 ، این پروژه به اتمام برسد.

مهندس یعقوبی افزود: بالغ بر یک میلیارد تومان اعتبار برای بهره برداری از این پروژه هزینه می شود.

تأسیسات مکانیکی و برقی شبکه توزیع آب، تهیه و اجرای کامل آب نماها، تهیه و اجرای کامل باغچه‌ها، اجرای کف‌پوش مخصوص نابینایان و اجرای پله‌های محوطه از جمله موارد مورد تعهد پیمانکار این پروژه می باشد.

آخرین ویرایش۱۳ مرداد ۱۳۹۸