برگزاری کارگاه آموزشی سامانه سدف برای کارکنان بخش آموزش دانشگاه

۰۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۶ کد : ۴۲۲۷ اخبار ستادی
اولین کارگاه آموزشی سامانه سدف برای بخش‌های مربوط به امور آموزشی دانشکده‌ها، امروز دوشنبه ۷ مرداد۱۳۹۸ در محل سالن اطلاع‌رسانی کتابخانه مرکزی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی سامانه سدف برای کارکنان بخش آموزش دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در ابتدای جلسه ضمن تقدیر و تشکر از حضور کارکنان در این کارگاه، از یکپارچه سازی سامانه های الکترونیکی دانشگاه با استفاده از سامانه سدف گفت.

در این جلسه که با هماهنگی مدیریت امور آموزشی و مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید، مهندس منصوری نماینده شرکت داده پردازان معاصر به عنوان متولی سامانه سدف، آموزش‌های مربوط به امور آموزشی دانشکده‌ها را بصورت آموزش از راه دور و غیرحضوری ارائه نمود.

از اهم موارد مطرح شده در این کارگاه می توان به چگونگی ثبت و اصلاح دروس جهت انتخاب واحد دانشجویان اشاره کرد.

آخرین ویرایش۰۷ مرداد ۱۳۹۸