مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند گفت:

۶ شرکت دانش بنیان و نوآور برای اولین بار در دانشگاه بیرجند مستقر شدند

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۰ کد : ۳۶۱۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
شش شرکت فعال در زمینه تولید داروهای گیاهی، تجهیزات الکترونیک مرتبط با انرژی خورشیدی، بهینه سازی مصرف آب، تولید اپلیکیشن های مهندسی،خدماتی، عمومی و محصولات کشاورزی برای اولین بار در دانشگاه بیرجند استقرار یافتند.
۶ شرکت دانش بنیان و نوآور برای اولین بار در دانشگاه بیرجند مستقر شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر علی سعیدی مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند با اعلام این خبر گفت: شش شرکت فعال در زمینه تولید داروهای گیاهی، تجهیزات الکترونیک مرتبط با انرژی خورشیدی، بهینه سازی مصرف آب، تولید اپلیکیشن های مهندسی،خدماتی، عمومی و محصولات کشاورزی با حضور در دانشگاه بیرجند مورد حمایت این مرکز قرار گرفتند.

دکتر سعیدی ایجاد اشتغال پایدار، توسعه و حمایت از محصولات دانش بنیان و نوآورانه، ارتقای سطح فناوری و توانمندی های فناورانه داخلی و افزایش توان رقابتی را از اهداف این مرکز برشمرد و اظهار داشت: برگزاری کارگاه های آموزشی و دوره های تخصصی کسب و کار و استارت آپ ویکندها از وظایف مرکز نوآوری و شتابدهی است.

مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند اعلام کرد: این مرکز از تیم های نوآور در قالب هسته نوآور و واحدها و شرکت نوآور و دانش بنیان حمایت خواهد کرد و به جز شرکتهای دانش بنیان، سایر واحدها پس از طی مراحل کارشناسی و داوری ایده می توانند از حمایتهای مادی و معنوی مرکز نوآوری برخوردار شوند.

دکتر علی سعیدی گفت: استفاده از حمایتهای مرکز نوآوری با فرآیند مستمر ارزیابی برای هسته نوآور 6 ماه، واحد نوآور 9 ماه، شرکت نوآور 18 ماه و شرکتهای دانش بنیان 36 ماه است.

مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند گفت: هم اکنون 1000 متر مربع زیربنای این مرکز است و با توسعه زیربنا به 2500 متر مربع ، بیش از 50 واحد نوآور می تواند در این مرکز مستقر شده و مورد حمایت مادی و معنوی قرار گیرد.

مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و از محل اعتبارات این معاونت 17 دی 97 افتتاح شد و فعالیت آن به صورت رسمی با استقرار این شرکت ها آغاز شده است.