پرده پشت صحنه، این پرده؛ گفتگو با دکتر نفیسه کشت‌گر

از موفقیت در جشنواره رساله دکتری تا ایده‌های برتر ملی

۰۷ آبان ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۸ کد : ۲۹۱۰۳ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۹۹۵
دکتر نفیسه کشت‌گر، استادیار گروه جامعه‌شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و عضو هیأت علمی جدید دانشگاه بیرجند، در مصاحبه‌ای با روابط عمومی دانشگاه بیرجند به تشریح موفقیت‌ها و تجربیات خود پرداخت.
از موفقیت در جشنواره رساله دکتری تا ایده‌های برتر ملی

خانم دکتر نفیسه کشت‌گر استادیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی گروه جامعه‌شناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند است او دارای مدرک کارشناسی اقتصاد نظری از دانشگاه فردوسی مشهد، کارشناسی ارشد و دکتری علوم اقتصادی از دانشگاه سیستان و بلوچستان می‌باشد وی همچنین دارای رتبه دوم مقطع کارشناسی اقتصاد نظری در دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین رتبه دوم مقطع کارشناسی ارشد علوم اقتصادی در دانشگاه سیستان و بلوچستان است، همینطور او موفق شده رتبه سوم مقطع دکتری علوم اقتصادی دانشگاه سیستان و بلوچستان را از آن خود کند. دکتر کشت‌گر دانشجوی ممتاز شاهد و ایثارگر مقطع دکتری دانشگاه سیستان و بلوچستان بوده و با کسب مقام اول جشنواره رساله دکترای سال، در نهمین نمایشگاه تراکنش ایران در دیماه ۱۴۰۲ جزو نخبگان این عرصه می‌باشد.

موفقیت در جشنواره رساله دکتری
دکتر کشت‌گر در خصوص جشنواره رساله دکتری سال توضیح داد: "در این جشنواره که اولین سال برگزاری آن بود، چندین رساله که طی سال‌های اخیر دفاع شده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. از بین ۴۲ رساله ارسالی به جشنواره، رساله من توانست مقام اول را کسب کند. این جشنواره ویژه پایان‌نامه‌های مرتبط با اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری بود و با مدیریت مرکز فابا، همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران، حمایت مالی شرکت ملی انفورماتیک وابسته به بانک مرکزی و حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار گردید. خلاصه رساله سه نفر برتر نیز در کتاب نخبگان علمی ایران به چاپ رسید."

جشنواره گفتاورد ملی نخبگان و دیدار با مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور
دکتر کشت‌گر در ادامه افزود: "امسال در اولین جشنواره گفتاورد ملی نخبگان شرکت کردم و پس از بررسی آثار و رقابت‌ها در دو مرحله، مردادماه و شهریورماه سال جاری ایده من به عنوان ایده برتر انتخاب شد. سپس در روزهای دهم و یازدهم مهرماه برای چهاردهمین همایش ملی نخبگان از سمت بنیاد ملی نخبگان به عنوان دارنده ایده برتر دعوت شدم. در روز اول همایش، دیداری با رئیس‌جمهور و هیأت وزیران در سالن اجلاس سران داشتیم و روز دوم که روز بسیار مهمی هم بود دیدار صمیمانه‌ای با مقام معظم رهبری داشتیم. این گفتاورد و دیدار همزمان با چهاردهمین جلسه بنیاد ملی نخبگان برگزار شد. شعار این جشنواره (نخبگان، حکمرانی دانش بنیان) بود."
وی در خصوص اهمیت این جشنواره اظهار داشت: "این جشنواره بستر ایده‌پردازی بسیار مناسبی است و توانسته زمینه‌ساز تعامل سازنده مدیران، نخبگان و مردم باشد تا این ایده‌پردازی‌ها بتواند در سطح جامعه اتفاق بیفتد. رقابت نهایی این گفتاورد در تاریخ ۱۵ تا ۱۷ آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد و نفرات اول تا سوم مشخص خواهند شد."

ضرورت اجرای ایده‌های مسئله‌محور در جامعه
دکتر کشت‌گر در پایان گفت: "تمامی ایده‌پردازی‌ها و کارهای علمی باید در سطوح مختلف و به فراخور نیاز جامعه به مرحله اجرا برسند. انتظار من این است که کارهای علمی که می‌توانند به شکل مسئله‌محور و کاربردی در کشور مشکلی را حل کنند، حتماً پیگیری شوند. خصوصاً زمانی که یک ایده در یک جشنواره بزرگ و ملی انتخاب می‌شود و از فرایندهای مختلف داوری عبور می‌کند، باید فرایندهایی برای اجرایی شدن آن تعریف شوند تا در کمترین زمان ممکن به مرحله اجرا درآیند و مسائل مختلف در ابعاد مالی، پولی، بانکی و سیاست‌گذاری را حل کنند."

کلید واژه ها: رساله دکتری دکتر نفیسه کشت‌گر مصاحبه جامعه‌شناسی دانشکده ادبیات

آخرین ویرایش۰۷ آبان ۱۴۰۳