همزمان با هفته دفاع مقدس انجام شد؛

برگزاری مراسم عطرافشانی و گلباران مزار شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۶ کد : ۲۸۸۱۹ اخبار برگزیده
همزمان با هفته دفاع مقدس و فرارسیدن بهار تعلیم و تربیت مراسم تجدید میثاق با شهدا و امام شهدا و عطرافشانی و گلباران مزار شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، روز دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ در محل مزار شهیدان گمنام این پردیس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت هفته دفاع مقدس و فرارسیدن بهار علم و دانایی، مراسم تجدید میثاق با شهدا و امام شهدا و عطرافشانی و گلباران مزار شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار گردید.
این مراسم پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در محل مسجد حضرت ولیعصر(عج) و در جوار مزار شهید گمنام برگزار شد که حاضران  ضمن اهدای شاخه گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهید گمنام  ادای احترام نموده و با آرمان‌های امام و شهیدان تجدید میثاق کردند. این مراسم با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه، دکتر سیدسعید محمدی، معاون اداری و مالی، جمعی از مسئولان، اعضای هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان برگزار شد.

کلید واژه ها: پردیس کشاورزی عطرافشانی گلباران شهید گمنام هفته دفاع مقدس