آغاز مراسم گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی در دانشگاه بیرجند

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲ کد : ۲۸۳۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی از ۷ تا ۱۳ اردیبهشت همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بیرجند برگزار می شود
آغاز مراسم گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، علیرضا منصوری مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند با اعلام این خبر افزود: براساس نامگذاری هفته مذکور مدیران حوزه معاونت دانشجویی به تناسب حوزه مدیریت در سراهای دانشجویی برنامه های فرهنگی، تفریحی، آموزشی و بهداشتی را طبق برنامه زمان بندی شده و به منظور ایجاد روحیه نشاط و شادابی و ارتقای فرهنگ خوابگاهی در بین دانشجویان اجرا خواهند کرد.

همزمان با اولین روز هفته سراهای دانشجویی شب گذشته " 7 اردیبهشت 98 " مدیران حوزه معاونت دانشجویی به منظور تبادل نظر و دریافت پیشنهادات دانشجویان در سراهای توحید و ابوذر حضور یافتند.

در این بازدید مدیران دانشجویی، تربیت بدنی، مشاوره و درمان، مرکز بهداشت و درمان و رئیس اداره امور خوابگاه ها حضور داشتند.

شایان ذکر است در ادامه این بازدیدها سراهای گلستان و امیر در پردیس امیرآباد و مجتمع های خوابگاهی سرو و صدف در پردیس شوکت آباد در برنامه بازدید شبهای آینده قرار دارد.