جلسه آشنایی با فرآیند آزمون علمی دانشگاه و المپیاد دانشجویی برگزار شد

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۹ کد : ۲۶۱۶۵ اخبار دانشکده‌ها
جلسه آشنایی با فرآیند آزمون علمی دانشگاه و المپیاد دانشجویی در آمفی تئاتر پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد.
جلسه آشنایی با فرآیند آزمون علمی دانشگاه و المپیاد دانشجویی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه آشنایی با فرآیند آزمون علمی دانشگاه و المپیاد دانشجویی با حضور دکتر سمیه حمیدی ، رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان، دکتر حمامی، استاد راهنمای دانشجویان استعداد درخشان پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ، مدیرگروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و دانشجویان در آمفی تئاتر پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد. در این جلسه فرآیند برگزاری المپیاد و منابع آزمون توسط سید امیرحسین حسینی رتبه دهم بیست و پنجمین دوره المپیاد دانشجویی کشور در رشته زراعت و اصلاح نباتات تشریح شد. همچنین دکتر سمیه حمیدی، زمان و نحوه برگزاری آزمون دانشگاه و حمایت های دانشگاه بیرجند از دانشجویان المپیادی را تبیین کرد.