بازدید رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور از پروژه در حال احداث بسیج در پردیس شوکت آباد دانشگاه بیرجند

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۴ کد : ۲۵۴۱۲ اخبار برگزیده
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور، روز یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲ همزمان با حضور در دانشگاه بیرجند از پروژه در حال احداث ساختمان بسیج در پردیس شوکت آباد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، هادی قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مسئولین بسیج دانشجویی استان، از ساختمان در حال احداث بسیج در پردیس شوکت آباد دانشگاه بازدید کرد.
 رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با همراهی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر ایمانی، مسئول بسیج دانشجویی استان، فلاح، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه از این پروژه در حال احداث بازدید و در جریان روند ساخت آن قرار گرفت.