مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی با رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کرد

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۶ کد : ۲۵۳۲۸ اخبار برگزیده
علیرضا حاتمی اصل، مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی با همراهی رئیس بانک تجارت شعبه دانشگاه روز دوشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۲ با دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کرد.
مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی با رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی با همراهی رئیس بانک تجارت شعبه دانشگاه در محل حوزه ریاست با دکتر لامعی دیدار کرد.
در این جلسه، مدیر امور شعب بانک تجارت استان اعلام کرد: مبلغ 2 میلیارد تومان از سوی بانک تجارت برای تکمیل پروژه خوابگاه دانشجویی دانشگاه بیرجند کمک خواهد شد.
همچنین حاتمی اصل، مدیر امور شعب بانک تجارت استان خراسان جنوبی در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید بر ادامه همکاری بانک تجارت با دانشگاه بیرجند تأکید کرد. در این نشست، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند از اقدامات شایسته تقدیر بانک تجارت قدردانی کرد.