بازدید استاندار خراسان جنوبی از دانشگاه بیرجند

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۵۲۹۸ اخبار برگزیده
دکتر قناعت، استاندار خراسان جنوبی، شامگاه شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۲  همزمان با آغاز بهار تعلیم و تربیت با حضور در دانشگاه بیرجند از خوابگاه‌های دانشجویی بازدید و در جمع دانشجویان خوابگاهی حضور یافت.
بازدید استاندار خراسان جنوبی از دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با آغاز بهار تعلیم و تربیت، استاندار خراسان جنوبی با همراهی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند و جمعی از معاونان و رؤسا از مجموعه‌های خوابگاهی دانشگاه بازدید کرد.
دکتر قناعت و هیأت همراه، ضمن بازدید از مجموعه سراهای دانشجویی دختران(صدف) و مجموعه سراهای دانشجویی پسران(سرو) با دانشجویان خوابگاهی دیدار کرد.
همچنین استاندار خراسان جنوبی همزمان با حضور در سرای دانشجویان بین الملل از نام سرای دانشجویی شهید عیسی خدری رونمایی کرد. در ادامه استاندار خراسان جنوبی در جمع دانشجویان حضور یافت و در جریان نظرات و پیشنهادات دانشجویان قرار گرفت.
شایان ذکر است؛ سرای دانشجویان بین الملل دانشگاه به نام دانشجوی شهید دانشگاه بیرجند، شهید عیسی خدری نامگذاری شده است.