بازدید فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی از ساختمان بسیج اساتید

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۲۵۲۰۲ اخبار برگزیده
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی روز دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ همزمان با حضور در دانشگاه بیرجند از ساختمان در حال احداث بسیج اساتید بازدید کرد.
بازدید فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی از ساختمان بسیج اساتید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سردار محمدرضا مهدوی، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در حاشیه مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و همزمان با حضور در پردیس دانشگاه از ساختمان در حال احداث بسیج اساتید بازدید کرد.
بازدید سردار مهدوی با همراهی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر حسینی‌واشان، رئیس بسیج اساتید استان و دکتر موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه برگزار شد. در این بازدید فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در جریان پیشینه و روند ساخت این مجموعه قرار گرفت.