اولین دوره آموزشی توانمندسازی و توسعه حرفه ای ویژه اعضای هیئت علمی جدیدالاستخدام آغاز به کار کرد

۲۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۷ کد : ۲۵۱۵۲ اخبار ستادی
افتتاحیه اولین دوره آموزشی توانمندسازی و توسعه حرفه‌ای ویژه اعضای هیات علمی جدیدالاستخدام و باسابقه کمتر از ۵ سال خدمت به همت مدیریت برنامه.ریزی و توسعه آموزشی در روز سه‌شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، افتتاحیه اولین دوره آموزشی توانمندسازی و توسعه حرفه ای ویژه اعضای هیئت علمی جدیدالاستخدام با حضور معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی و مدیر امور آموزشی دانشگاه برگزار گردید.
این دوره آموزشی به مدت 3 روز و در تاریخ های 28 لغایت 30 شهریور ماه به مدت 20 ساعت برگزار خواهد شد. هدف از این دوره، توانمندسازی اعضای هیات علمی جدید الاستخدام می باشد. در اولین روز؛ برگزاری کارگاه‌هایی از جمله آشنایی با آیین نامه های ویژه اعضای هیات علمی و آشنایی با مقررات آموزشی و روشها و فنون تدریس توسط معاونت آموزشی و مدیر آموزشی دانشگاه و و سایر اساتید برجسته دانشگاه برگزار گردید.
لازم به ذکر است این دوره در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 29 و 30 شهریور ماه جاری نیز ادامه خواهد داشت.