توسط کارشناس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند بدست آمد:

کسب مقام اول تیمی و دوم انفرادی مسابقات دوچرخه‌سواری تریال کشور

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۵۰۵۴ اخبار ستادی
علی اختر، کارشناس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند مدال نقره مسابقات دوچرخه‌سواری تریال کشور را از آن خود کرد.
کسب مقام اول تیمی و دوم انفرادی مسابقات دوچرخه‌سواری تریال کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقات دوچرخه‌سواری تریال قهرمانی کشور با حضور ۱۲ تیم و ۶۰ ورزشکار ۱۶ و ۱۷ شهریور ماه سال‌جاری در شهر اراک برگزار شد. در این مسابقات قهرمانی، علی اختر، کارشناس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند و دوچرخه‌سوار ملی پوش استان در کلاس ۲۶ رده بزرگسالان موفق به کسب مدال نقره  شد. امین صیدی از استان مرکزی مقام نخست و احمد جباری از کرمانشاه مقام سوم را به خود اختصاص دادند. در رده جوانان سجاد بیدختی و مهدی نصرآبادی دیگر دوچرخه‌سواران استان خراسان جنوبی توانستند مقام‌های اول و دوم این دوره از مسابقات را کسب کنند و در مجموع تیم دوچرخه سواری تریال استان خراسان جنوبی قهرمان مسابقات کشور شد.