همزمان با سفر کاری رئیس دانشگاه به تهران انجام شد؛

نشست پیگیری امور علمی و پژوهشی با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌ جمهوری

۱۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۶ کد : ۲۵۰۲۹ اخبار برگزیده
جلسه دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه با دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌ جمهوری و دکتر محمدجواد صدری‌مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در محل این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه با همراهی تعدادی از مدیران به منظور پیشبرد امور دانشگاه با دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌ جمهوری و دکتر محمدجواد صدری‌مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری  دیدار کرد.
در این دیدار، گزارشی از دستاوردهای پژوهشی در حوزه زیست بوم فناوری و فعالیت‌های پهنه‌های علمی شوکت آباد و امیریه، کارخانه نوآوری شهدا و دیگر امور علمی و پژوهشی از سوی رئیس دانشگاه ارائه شد.
در ادامه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌ جمهوری آمادگی این معاونت را در حمایت حداکثری از شرکت‌ها و واحد‌های مستقر اعلام کرد. همچنین دکتر دهقانی در پایان این دیدار گفت: در آینده نزدیک از دانشگاه بیرجند به صورت حضوری بازدید خواهم کرد.