ورکشاپ عکاسی با موبایل برگزار شد

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۴۵۰۱ اخبار دانشکده‌ها
ورکشاپ آشنایی با اصول اولیه عکاسی با موبایل(موبایل گرافی) با همکاری واحد نوآور آموزه، ۸تیرماه در ساختمان شتابدهنده ویرا پژوهان واقع در ساختمان مانا۳ پردیس شوکت آباد برگزار گردید.
ورکشاپ عکاسی با موبایل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی، ورکشاپ آشنایی با اصول اولیه عکاسی با موبایل(موبایل گرافی) با همکاری واحد نوآور آموزه، 8 تیرماه در ساختمان شتابدهنده ویرا پژوهان واقع در ساختمان مانا3 پردیس شوکت آباد برگزار شد. در این کارگاه اصول اولیه عکاسی و تکنیک‌های عکاسی با موبایل ارائه شد و قوانین و اصول کلی عکاسی نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
پس از پایان مطالب تئوری، شرکت کنندگان از نمایشگاه کلک خیال واقع در ساختمان مانا 1 بازدید و از آثار هنری آن عکس گرفتند.
به جهت تمرین بیشتر مطالب ارائه شده تور عملی عکاسی در بعدازظهر همان روز از عمارت جهانی اکبریه برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۳ تیر ۱۴۰۲