با حضورخیرین و مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

ششمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰ کد : ۲۴۳۳۹ اخبار ستادی
ششمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی روز چهارشنبه ۲۴ خرداماه جاری در مشهد مقدس برگزار شد.
ششمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، ششمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی  با حضور خیرین و مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه 24 خردادماه 1402 برگزار شد.
ششمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی که با حضور خیرین حامی ایده‌های نوآورانه و فناورانه در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، دکتر زمانیان قائم مقام وزیر علوم و دکتر خطیبی معاون اداری مالی وزارت عتف نیز حضور داشتند.
همچنین محمدحسین امید، مدیرعامل بنیاد حامیان علم و فناوری ایران  و دکتر رضا لطفی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد از سخنرانان این مراسم که با حضور خیرین آموزش عالی کشور برگزار شد، بودند.
شایان ذکر است؛ در حاشیه این مراسم خیرین و مدیرعامل بنیاد حامیان با دکتر مرتضی نوربخش، رئیس هیأت امنای بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند دیدار کردند.