دوره آموزشی تفریحی آینده سبز برگزار شد

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۷ کد : ۲۴۱۲۷ اخبار دانشکده‌ها
دوره آموزشی تفریحی آینده سبز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، دوره آموزشی تفریحی آینده سبز با هدف بصیرت افزایی سیاسی ، معرفت افزایی دینی و امیدآفرینی نسل جوان توسط کانون مهدی یاوران دانشگاه بیرجند و با همکاری حوزه بسیج دانشجویی شهید مطهری برگزار شد.
این دوره آموزشی تفریحی با حضور 34 دانشجو  به مدت دو روز در مکان باغ و عمارت امیریه بیرجند برگزار شد. دانشجویان حاضر در این دوره آموزشی از اساتید به نام و مطرح در حوزه های سیاسی ، فرهنگی و دینی ، خصوصا مهدویت بهره‌مند گردیدند.
از جمله سرفصل های مهمی که به آن پرداخته شد می‌توان ، از جهاد تبیین و تمدن سازی گفتمانی جهت نیل به حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) نام برد/