نشست تبادل نظر مدیریت حراست با رئیس دانشگاه بیرجند

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۱ کد : ۲۳۶۷۰ اخبار ستادی
نشست همفکری و تبادل نظر با حضور رئیس دانشگاه بیرجند و مدیر حراست و کارشناسان و نمایندگان انتظامات روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در حوزه ریاست برگزار شد.
نشست تبادل نظر مدیریت حراست با رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست تبادل نظر و بررسی اقدامات و درخواست‌های مجموعه مدیریت حراست با رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این نشست، مسائل و موارد مربوط به انتظامات از سوی همکاران حاضر در نشست مطرح شد. در ادامه موارد مربوط به حوزه فناوری، درب‌های الکترونیکی، کنترل تردد، افزایش نیرو، ارتقاء حصار دانشگاه و اصلاح بهره‌وری همکاران برشمرده شد.
همچنین دکتر لامعی پس از استماع سخنان مدیر و همکاران مدیریت حراست، ضمن قدردانی از خدمات اجرایی مجموعه حراست، قول مساعد برای حل مشکلات و درخواست‌های مطرح شده و تداوم برگزاری جلسات را داد.

آخرین ویرایش۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲