با هدف کارآفرینی انجام شد؛

گشایش نمایشگاه جوان توانمند در دانشگاه بیرجند

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۲۳۰۲۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
نمایشگاه جوان توانمند(بازارچه فروش تولیدات دانشجویی) با معرفی تولیدات دانشجویی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، دانشکده هنر و با همکاری شورای هماهنگی کانون‌ها و انجمن‌های فرهنگی امروز یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ در سالن امید دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
گشایش نمایشگاه جوان توانمند در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نمایشگاه جوان توانمند و بازارچه بزرگ فروش تولیدات دانشجویی با هدف کارآفرینی و به مناسبت اعیاد شعبانیه و عید نوروز در سالن امید دانشگاه بیرجند افتتاح شد. در نمایشگاه جوان توانمند 65 میز فروش با محتوای مصنوعات چوبی، تابلوهای دکوراتیو، زیورآلات، صنایع سرامیک و رزین، گل و گیاه و چرم به فروش می‌رسد.
در این بازراچه تولیدات دانشجویان دانشگاه بیرجند، مرکز فنی و حرفه‌ای، مرکز توانبخشی حضرت علی اکبر(ع)، مرکز ناشنوایان، اتحادیه بانوان روستایی و میراث فرهنگی و گردشگری استان به نمایش درآمده است.
نمایشگاه جوان توانمند و بازارچه بزرگ فروش تولیدات دانشجویی از روز یکشنبه 14 لغایت سه‌شنبه 16 اسفندماه جاری از ساعت 9 الی 12:30 و بعدازظهر از ساعت 15 تا 17:30 در سالن امید داشگاه بیرجند دایر است.