حضور مدیر اجریی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند در جلسه بررسی طرح‌ها و الگوهای شاخص دفاتر نهاد کشور

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۳۰۰۳ اخبار ستادی
مدیر اجریی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند در جلسه بررسی طرح‌ها و الگوهای شاخص دفاتر نهاد سراسر کشور شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانس دانشگاه بیرجند، سید مجتبی، حسینی، مدیر اجریی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بیرجند در جلسه بررسی برترین طرح‌ها و الگوهای دفاتر نهاد شرکت کرد.
همچنین در جلسه‌ بررسی برترین طرح‌ها و الگوهای دفاتر نهاد، طرح‌ها بر اساس الگوی swot شناسایی و مورد ارزیابی قرار گرفت. از تعداد 300 الگوی معرفی شده و مورد ارزیابی اولیه قرارگرفته تعداد 23 الگو بعنوان الگوهای برتر شناسایی شدند.