دومین روز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۰ کد : ۲۲۹۸۸ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
با برگزاری دومین روز آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند، این آزمون امروز جمعه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ با موفقیت به ایستگاه پایانی رسید.
دومین روز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین روز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز جمعه 12 اسفند 1401 در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در آزمون نوبت صبح روز جمعه 2891 داوطلب شامل 1621 داوطلب زن و 1270داوطلب مرد در حوزه‌های آزمونی دانشکده مهندسی، پردیس علوم، سالن فجر و سالن امید دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در آزمون نوبت بعدازظهر نیز 1568شامل 726 داوطلب زن و 842 داوطلب مرد در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.
در آزمون کارشناسی ارشد سال 1402 در مجموع 4876 داوطلب در سه نوبت(بعدازظهر پنجشنبه، صبح و بعدازظهر جمعه) به رقابت پرداختد.