کسب مقام دوم سطح ملی جشنواره علمی شهید چمران توسط عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۱۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۷ کد : ۲۲۹۸۷ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها
دکتر حجی‌پور، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در اولین جشنواره علمی شهید چمران به عنوان برگزیده بخش پژوهشی معرفی شد.
کسب مقام دوم سطح ملی جشنواره علمی شهید چمران توسط عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمد حجی‌پور، عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا در سطح ملی اولین جشنواره علمی شهید چمران مقام دوم بخش طرح پژوهشی و فناورنه را کسب کرد.
مراسم معرفی برترین‌های این جشنواره با حضور جمع از مسئولان کشوری و لشکری در دانشگاه تربیت مدرس برگزارشد. در اختتامیه این جشنواره آثار ارسالی در 13 بخش کسب و کار نوآور و کارآفرین، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و فناورانه، داوری و نظارت علمی، مسئولیت‌پذیری علمی، بسته سیاسی، کرسی مناظره، نقد و نظریه‌پردازی، نمایشگاه علمی، بازدید و اردوی علمی و جهادی، مسئولیت‌پذیری علمی، راهنمایی و مشاوره رساله و پایان‌نامه تقدیر شدند.
شایان ذکر است؛ ۱۹ هزار و ۱۱۲ اثر در دو بخش استانی و ملی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است. از میان آثار رسیده تعداد ۳۸۴ اثر برگزیده معرفی شدند که از این میان، ۳۶ اثر  و ۳ کانون فعال بسیجی برگزیده شدند.