آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۲ برگزار شد

۱۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۲۹۸۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۲ همزمان با سراسر کشور روز پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ در حوزه امتحانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۲ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۲ در استان خراسان جنوبی صبح امروز پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ با رقابت 1368 داوطلب شامل 618 داوطلب زن و 750 داوطلب مرد در 247 کد رشته در حوزه امتحانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون ورودی مقطع دکتری در حوزه‌های امتحانی سالن امید، سالن فجر، پردیس علوم و کلاسهای مشترک دانشگاه بیرجند برگزار شد.
روند برگزاری آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۲ در ۱۱۰ شهرستان مختلف و ۱۵۷ حوزه امتحانی اصلی کشور بصورت همزمان برگزار شد.
در کل کشور تعداد ۱۶۹ هزار و ۹۶۴ نفر در آزمون دکتری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی شرکت کردند که از این تعداد ۷۵ هزار و ۶۲۵ نفر زن و ۹۵ هزار و ۳۳۹ نفر مرد هستند.