دانشجوی دانشگاه بیرجند مقام دوم مسابقات خوشنویسی جشنواره شهید آوینی را به دست آورد

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۳ کد : ۲۲۹۶۵ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
در جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر، حامد شاحسینی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده هنر مقام دوم رشته خوشنویسی را به دست‌ آورد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رستنی دانشگاه بیرجند، حامد شاحسینی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده هنر مقام دوم رشته خوشنویسی جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر را له دست آورد.
طی مراسمی با اهدای لوح تقدیری با امضای دکتر داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر حسینایی، رئیس دانشگاه هنر کسب این موفقیت شایان به دانشجوی دانشگاه اعلام و تبریک گفته شد.