افزایش سطح توان عملیاتی سامانه های آموزشی و اداری با راه‌اندازی سرور عملیاتی پیشرفته

۰۹ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۱ کد : ۲۲۹۵۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در راستای افزایش سطح توان عملیاتی سامانه‌های آموزشی و اداری دانشگاه بیرجند یک دستگاه سرور عملیاتی پیشرفته در دانشگاه بیرجند نصب و راه‌اندازی گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای افزایش سطح توان عملیاتی سامانه‌های آموزشی و اداری دانشگاه بیرجند با تلاش و پیگیری معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و مساعدت و همیاری هیئت رئیسه محترم دانشگاه این سرور عملیاتی پیشرفته راه اندازی شد.
 این دستگاه در ایام اعیاد شعبانیه با اعتباری معادل نه میلیارد و هفتصد میلیون ریال خریداری و با تلاش همکاران واحد فاوای دانشگاه نصب و راه اندازی گردید.
لازم به ذکر است به زودی با فعال شدن قابلیتهای عملیاتی این دستگاه، کمیت و کیفیت عملیاتی سامانه‌های آموزشی اداری ارتقاء بیشتری خواهد یافت.