به مناسبت روز مهندس انجام شد؛

نمایشگاه هفته مهندس در دانشگاه بیرجند افتتاح شد

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۳ کد : ۲۲۹۲۱ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
به مناسبت گرامیداشت دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس "نمایشگاه هفته مهندس"توسط انجمن‌های علمی دانشکده مهندسی امروز یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ با حضور مدیر امور فرهنگی دانشگاه، رئیس دانشکده مهندسی و جمعی از اعضای هیأت علمی در پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
نمایشگاه هفته مهندس در دانشگاه بیرجند افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت گرامیداشت دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس "نمایشگاه هفته مهندس"توسط انجمن‌های علمی دانشکده مهندسی با حضور مدیر امور فرهنگی دانشگاه، رئیس دانشکده مهندسی و جمعی از اعضای هیأت علمی در پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
در این نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی در حوزه مهندسی  مکانیک، کامپیوتر، پزشکی، ساخت و تولید، معدن در 5 غرفه معرفی می‌شوند.همزمان با برگزاری این نمایشگاه، کارگاه‌هایی با عناوین در مسیر آینده من، گیت، فراتر از دانشگاه ، کارگاه آشنایی با زیر شاخه‌های مهندسی پزشکی و بازار کار،  هوش مصنوعی در مهندسی پزشکی ، بازدید از نیروگاه قاین و نیز کارگاه آمادگی برای آزمون ورود به حرفه مهندسان برگزار می‌شود.
این نمایشگاه از روز یکشنبه 7 اسفند لغایت دوشنبه 8 اسفندماه جاری به مدت دو روز در محل دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند برپا خواهد بود. مراسم اختتامیه این همایش روز دوشنبه ساعت 19 در محل تالار ولایت برگزار خواهد شد.