راه‌اندازی کارگاه برق صنعتی در مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه بیرجند

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۳ کد : ۲۲۱۹۵ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
کارگاه برق صنعتی از مجموعه کارگاه‌های مرکز مهارت آموزی دانشگاه (واقع در ساختمان هواشناسی سابق) راه اندازی شد.
راه‌اندازی کارگاه برق صنعتی در مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  کارگاه برق صنعتی با پیگیری مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه و با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی تجهیز و راه اندازی شد.
در این کارگاه پس از مرور مبانی تئوری مربوطه مباحث مربوط به کابل‌ها، فیوزها، رله‌ها و مدارات فرمان به صورت عملی مورد بحث قرار گرفته و راه اندازی موتورهای سه فاز و تک فاز به وسیله کنتاکتور آموزش داده می‌شود. در انتهای دوره دانشجو باید قادر به بستن مدار با استفاده از مینی پی ال سی (لوگو) و کنتاکتور باشد.
لازم به ذکر است؛ این دوره توسط مربی رسمی فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود و برای دوره‌های فنی و حرفه‌ای برگزار شده در مرکز مهارت آموزی، در صورت قبولی دانشجو مدرک فنی و حرفه ای با اعتبار بین المللی صادر می‌گردد.

آخرین ویرایش۰۷ دی ۱۴۰۱