اعضای اصلی هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه منصوب شدند

۳۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۳ کد : ۲۲۰۴۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
طی احکام جداگانه‌ای از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اعضای اصلی هیأت بدوی ‏رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی احکام جداگانه‌ای اعضای اصلی هیأت بدوی ‏رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند را منصوب کرد.‏
طی این احکام، دکتر محمدمهدی دیانی، دکتر محمود فال سلیمان و دکتر سیدمحمد رضوی به مدت دو ‏سال به عنوان عضو اصلی هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند ‏منصوب شدند.‏ همچنین دکتر محمدحسن سیاری‌زهان و دکتر حسن حسن‌پور نیز به عنوان اعضای علی البدل هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه ‏معرفی شدند.

آخرین ویرایش۰۱ دی ۱۴۰۱