عضو هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان شد

۳۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۲۰۲۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
حسن کاظمی قمی، عضو هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، حسن کاظمی قمی، عضو هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی به عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در کشور افغانستان معرفی شد.
بنا بر اعلام عباس بدری‌فر، رایزن سفارت ایران در کابل، با توجه به اینکه مأموریت بهادر امینیان به عنوان سفیر پیشین در افغانستان به پایان رسیده است، کاظمی قمی به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور معرفی شده است.
حسن کاظمی قمی، عضو دوره سوم هیأت امنای دانشگاه‌های خراسان جنوبی است. وی از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم به عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در امور افغانستان فعالیت داشت.
کاظمی قمی نخستین سفیر ایران در عراق بعد از سقوط حکومت بعث بود؛ وی دارای لیسانس اقتصاد و مدرک کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک است. این دیپلمات کشور، پیشتر نیز سرکنسول کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهر هرات افغانستان را عهده‌دار بود.