آغاز به‌کار جشنواره رویش یلدایی ۲

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۲۰۱۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جشنواره رویش یلدایی ۲ به مناسبت شب یلدا روز سه‌شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱ در سالن امید آغاز شد.
آغاز به‌کار جشنواره رویش یلدایی ۲

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت شب یلدا،  جشنواره رویش یلدایی 2 به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آغاز به کار کرد.
مراسم افتتاحیه این  جشنواره با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی و جمعی از اعضای شورای دانشگاه برگزار گردید.  در بخش نمایشگاهی این جشنواره 50 میز فروش آثار و صنایع دستی تولید شده توسط دانشجویان را عرضه می‌کنند. علاوه بر حضور 50 میز فروش در این نمایشگاه بازیهای تفریحی، مسابقات فرهنگی و ایستگاه سلامت نیز تدارک دیده شده است. میز کودکان کار  و زنان بی‌سرپرست، نمایشگاه عکس و غرفه عکاسی از دیگر بخش‌های این نمایشگاه است. ساخت دومینو، حافظ خوانی، مسابقات دارت، مصاحبه با مسئولین، تست حافظ خوانی، پادکست یلدایی و نقالی از جمله برنامه‌های این جشنواره در شیفت صبح خواهد بود. در شیفت عصر این جشنواره یکروزه، برنامه‌هایی از جمله قصه‌های شب چله، اوسنه خوانی، مسابقه مشاعره، تئاتر، نقالی، مسابقه شعر طنز،و اجرای استندآپ برگزار خواهد شد. قابل ذکر است که مراسم اختتامیه این جشنواره امروز سه‌شنبه 29 آذر 1401 از ساعت 19 الی 21 برگزار می‌شود.