عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عنوان پژوهشگر فعال در حوزه دفاع مقدس و مقاومت معرفی شد

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۹ کد : ۲۱۹۸۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در دومین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت «جایزه سردار سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی» تألیف دکتر شیرزاد خزایی، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند با عنوان جنگ شیمیایی عراق علیه ایران به عنوان کتاب برگزیده انتخاب گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم اختتامیه دومین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت؛ جایزه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی همراه با تجلیل از پژوهشگران و معرفی پژوهشگران فعال در حوزه دفاع مقدس و مقاومت برگزار گردید.
در این مراسم کتاب " جنگ شیمیایی عراق علیه ایران" تألیف دکتر شیرزاد خزاعی، عضو هیأت علمی گروه تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند به عنوان کتاب برگزیده انتخاب شد. در بخشی از این تقدیرنامه که با امضای سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صادر شده، آمده است؛ موجب مسرت است که در هفته پژوهش و در دومین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت«جایزه سردار سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی» تألیف ارزشمند شما (جنگ شیمیایی عراق علیه ایران) به عنوان کتاب برگزیده انتخاب می‌شود.
این کتاب حاصل ۷ سال فیش برداری شبانه روزی از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ است که سرانجام در ۴۴۳ صفحه در سال  ۱۴۰۰  توسط دکتر شیرزاد خزایی به چاپ رسید. نگارنده در این کتاب تلاش کرده  است تا  با استفاده از اسناد آرشیوی، اسناد چاپ شده،  قطعنامه های شورای امنیت و مجمع عمومی  سازمان ملل، خاطرات دبیرکل های سازمان ملل مانند  کورت والد هایم و خاویر  پرز دکوئیار، خاطرات ژنرال‌ها و فرماندهان عراق همچون  خاطرات  ژنرال وفیق السامرایی و ژنرال حسین کامل حسن، و نیز خاطرات فرماندهان ایران ، روزنامه ها، منابع و مقالات  لاتین  و عربی و غیره، جنگ شیمیایی عراق علیه ایران را مورد واکاوی قرار دهد.