کرسی آزاداندیشی مشکلات اجتماعی روز کشور و چالش‌های عصر حاضر برای هویت زن ایرانی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۹ کد : ۲۱۰۳۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
کرسی آزاداندیشی با موضوع «مشکلات اجتماعی روز کشور» و نیز «چالش های عصر حاضر برای هویت زن ایرانی» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه با همکاری تعدادی از دانشجویان دانشگاه بیرجند و معاونت فرهنگی و اجتماعی،  شامگاه یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱، در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کرسی آزاداندیشی با موضوع «مشکلات اجتماعی روز کشور» و نیز «چالش های عصر حاضر برای هویت زن ایرانی» به همراه پرسش و پاسخ با حضور دکتر ابوالفضل اقبالی، پژوهشگر مطالعات جنسیت و خانواده برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر محمدی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه با ارائه توضیحاتی در خصوص اصول و مبانی گفتگو، مطالبی در مورد فرهنگ گفتگو بیان کرد. سپس موافقان و مخالفان کرسی در خصوص محورهای جلسه، به ایراد سخن پرداختند.
نهایتاً، دکتر اقبالی به عنوان کارشناس و ناقد جلسه، مباحثی را مطرح کرد و در ادامه به پرسش‌های مطرح شده، پاسخ دادند. شایان ذکر است؛ این جلسه با حضور بیش از 300 دانشجو برگزار شد.