به همت دانشکده فنی فردوس برگزار شد

برگزاری محفل شبی با شهدا

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۷ کد : ۲۰۱۰ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها
مراسم شبی با شهدا با همت تشکل های فرهنگی و اجتماعی دانشکده فنی و مهندسی فردوس و سرپرستی بسیج دانشجویی این دانشکده روز پنجشنبه ۲ اسفند در محل گلزار شهدای شهرستان فردوس برگزار شد.
برگزاری محفل شبی با شهدا

مراسم شبی با شهدا با همت تشکل های فرهنگی و اجتماعی دانشکده فنی و مهندسی فردوس و سرپرستی بسیج دانشجویی این دانشکده روز پنجشنبه 2 اسفند در محل گلزار شهدای شهرستان فردوس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این مراسم پس از قرائت زیارت عاشورا حجه الاسلام بابایی امام جمعه فردوس ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان فعال فرهنگی به مناسبت برگزاری این مراسم معنوی به ذکر فضایل شهدا پرداخت.

اجرای سرود توسط گروه اهلا من العسل شهرستان فردوس، اجرای تئاتر توسط گروه  عشاق کوی همت از استان کرمان و سخنرانی سردار احمدیان مسئول سابق یگان تفحص شهدا از دیگر برنامه های این محفل بود.

از دیگر برنامه های این مراسم قرعه کشی مسافران کربلا بود که 5 نفر از دانشجویان دانشکده فنی فردوس و 7 نفر از عموم مردم برنده این سفر معنوی شدند.

همچنین در حاشیه برگزاری این مراسم نمایشگاه یادمان شهدا نیز برپا شد.