برگزاری دوره ی مربیگری آمادگی جسمانی در دانشگاه بیرجند

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۹۸۷ اخبار دانشگاه اخبار ستادی
برگزاری دوره ی مربیگری آمادگی جسمانی در دانشگاه بیرجند

انجمن علمی علوم ورزشی دانشگاه بیرجند با همکاری هیات ورزش های همگانی استان خراسان جنوبی دوره ی تئوری مربیگری درجه 3 آمادگی جسمانی را برگزار کرد.

در این دوره آموزشی که در سالن مهندس امینی دانشکده علوم ریاضی و آمار و در دو بخش خواهران و برادران برگزار گردید؛ 40 نفر از دانشجویان دانشکده علوم ورزشی شرکت کردند.

دوره مذکور با هدف تعامل و ارتباط گسترده بین دانشگاه ، انجمن های علمی و دستگاه های اجرایی استان خراسان جنوبی و مشارکت علاقمندان، ورزشکاران و قهرمانان در حوزه ی مربیگری برگزار شد. توانمند سازی دانشجویان جهت برگزاری  دوره های مربیگری و راه یابی به بازار کار از دیگر اهداف این برنامه به شمار می رود.

انجمن علمی علوم ورزشی در نظر دارد با توجه به درخواست مکرر دانشجویان مبنی بر برگزاری چنین برنامه هایی دوره ی مربیگری TRXدرجه3 را نیز در آینده برگزار نماید.

آخرین ویرایش۰۳ اسفند ۱۳۹۷