دانشجوی دانشگاه بیرجند مقام اول مسابقات شطرنج جام سرزمین ایزد بجستان را بدست آورد

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۹۶۱۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
مرضیه ذابحی، دانشجوی دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مقام اول بانوان در دومین دوره مسابقات شطرنج کشوری رپید ریتد آزاد جام سرزمین ایزد بجستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مسابقات شطرنج جام سرزمین ایزد بجستان که مرداد 1401 در شهرستان بجستان برگزار شد، مرضیه ذابحی، دانشجوی رشته شیمی دانشگاه بیرجند، موفق به کسب مقام اول بخش بانوان گردید.
این مسابقات با حضور ۱۰۶ بازیکن از دو کشور  افغانستان و ایران (بازیکنانی از ۲۰ شهرستان از استان‌های خراسان رضوی ،شمالی و جنوبی، اصفهان و سمنان ) به روش سوئیسی در 9 دور برگزار شد. ۵۵ بازیکن حاضر در این مسابقات از شطرنج بازان دارای درجه بین المللی بودند.

آخرین ویرایش۰۹ مرداد ۱۴۰۱