برگزاری نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور

۳۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۰ کد : ۱۹۵۴۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
برگزاری نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در حوزه‌های آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد. این آزمون استخدامی با حضور 2041 داوطلب شامل 924 داوطلب زن و 1117 داوطلب مرد صبح روز جمعه31 تیرماه 1401 در حوزه‌های امتحانی سالن امید، پردیس علوم و پردیس مهندسی و کلاس‌های مشترک دانشگاه بیرجند برگزار شد.
همچنین ناصر ناصری‌جازار معاون توسعه مدیریت و منابع  استانداری خراسان جنوبی، حمید جهانشاهی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی، اسماعیل تقی‌زاده سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی و منصوره هاشمی رئیس گروه توسعه منابع انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با همراهی  دکتر احمد لامعی‌گیو سرپرست دانشگاه بیرجند و دکتر سیدجواد حسینی‌واشان نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش و معاون آموزشی دانشگاه از روند برگزاری این آزمون بازدید کردند.
شایان ذکر است؛ معاون استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان پس از بازدید از روند آزمون با سرپرست دانشگاه بیرجند در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دیدار و گفتگو کردند.