دانشجوی دانشگاه بیرجند مقام اول مسابقات تکواندو المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور را کسب کرد

۳۰ تیر ۱۴۰۱ | ۱۸:۵۳ کد : ۱۹۵۳۸ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
همزمان با برگزاری پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، احسان عرفانیان دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه بیرجند مقام اول مسابقات تکواندو را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، احسان عرفانیان دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه بیرجند مقام اول مسابقات تکواندو پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور را در وزن 54- کیلوگرم  بدست آورد.
پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور تابستان 1401 به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.
مسابقات بخش پسران پانزدهمین المپیاد از 29 تیرماه جاری در هفت رشته ورزشی به میزبانی دانشگاه تبریز آغاز شد. سرپرستی تیم‌های ورزشی دانشگاه  بیرجند در این مسابقات بر عهده دکتر علی ثقه الاسلامی است.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند کسب این مقام ارزشمند را به دانشجوی ورزشکار دانشگاه و اعضای تیم تبریک گفته و موفقیت‌های روز افزون برایشان آرزومند است.